Rólunk

Cégünk 2003 óta foglalkozik, kizárólag járművek Xenon és LED világításának kis és nagykereskedelmével. A gyártók folyamatos fejlesztésének köszönhetően a kezdeti nehézségekkel megküzdve egyre megbízhatóbb és szélesebb körű termékkínálattal rendelkezünk. Ezeket több éves tapasztalattal rendelkező szakértő kollégáink kérésre, a helyszínen be is szerelik, amennyiben ehhez nem szükséges az autó komolyabb megbontása. Nem számít, hogy autója új, régi, gyárilag xenon vagy LED izzóval szerelt, vagy még hagyományos halogénnel, amennyiben szeretné, akár összes izzóját kicseréljük nagyobb fényerejű, tartósabb, kisebb fogyasztású megoldásra. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésre bármilyen szakmai kérdés esetén is!

Rendkívüli hangsúlyt fektetünk a termékeink minőségére, valamint az esetleges garanciális problémák kezelésére. Számunkra a legfontosabb Vevőink elégedettsége és a hosszú távú együttműködés, ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük mind termékpalettánkat, mind üzletünket, valamint nagyon örülünk minden visszajelzésnek.

Ügyfeleink számára igyekszünk kellemes környezetet teremteni. Míg várják járművük izzócseréjét, megkínáljuk egy kávéval vagy üdítővel illetve Wi-Fi-t biztosítunk!


Nálunk a „Látni és látszani” nem csak egy szlogen, hanem a valóság!


Várjuk szeretettel üzletünkben!


Xenon.hu csapata