Rólunk

Cégünk már 18 éve, azaz 2003 óta foglalkozik autók xenon és LED izzóinak kis- és nagykereskedelmével. Folyamatosan követjük a gyártók fejlesztéseit, így a kezdeti nehézségekkel szembenézve ma már megbízhatóbb és szélesebb körű termékkínálattal állunk rendelkezésre. Kollégáink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és kérésre a helyszínen is cserélik az izzókat, amennyiben nem szükséges komolyabb autóalkatrész-bontás.

 Az autók típusától függetlenül vállaljuk a xenon vagy LED izzók kicserélését nagyobb fényerejű, tartósabb és kisebb fogyasztású megoldásokra. Termékeink minőségére és a garanciális problémák kezelésére kiemelt figyelmet fordítunk, hogy vevőink elégedettek legyenek, és hosszú távon együttműködhessünk.

 Számunkra a „Szakértelem a járművilágításban!” nem csak egy szlogen, hanem a valóság, és szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésre bármilyen szakmai kérdés esetén. Az ügyfeleinkkel való elégedettség és hosszú távú együttműködés számunkra kulcsfontosságú, így folyamatosan fejlesztjük üzletünket és termékpalettánkat, és nagyon örülünk minden visszajelzésnek.

 Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődésüket, és a jövőben mi lehetünk a megbízható beszállítója autóizzóiknak. Várjuk megkeresésüket, hogy további részleteket egyeztethessünk!

 Tisztelettel,
A Xenon.hu csapata