Garancia


 

Az általunk forgalmazott termékekre 3, 6, 12, vagy 24 hónap Önkéntes garanciát vállalunk, melyet megtalálsz a termék oldalán, illetve a vásárláskor kapott garanciajegyen.

Az HÓ-KA-FA Kft. által forgalmazott izzók és egyéb termékek nem tartoznak a kötelező jótállás hatálya alá, azaz a 151/2003. Korm. rendelet által biztosított 1 éves jótállási idő ezekre nem vonatkozik. A termékek között azonban több olyan található, melyre az adott gyártó (például: Osram), vagy a maga a HÓ-KA-FA Kft. önkéntes jótállást vállal.

Az önkéntes jótállás lényege, hogy a fogyasztó számára a jogszabályokon felül biztosított jogon túl lehetőséget ad a hibás termékekkel kapcsolatos problémák megoldására.

Önkéntes jótállásunk céges vásárlók (nem fogyasztónak minősülő vásárlók) esetében is érvényes, azonban a vállalt garanciális időben eltérések lehetnek bizonyos termékek esetében. A jótállási időtartamok a termékek adatlapján kerültek feltüntetésre a garanciális információk között.

A gyártók nem tudnak jótállást vállalni a halogén autóizzókra (kivéve: Osram Ultra Life sorozat), mert azok élettartama az autó feszültségszintjétől függ.

Önkéntes jótállásunk kizárólag az általunk eladott termékekre érvényes, mely tényt minden garancia bejelentéskor vizsgálunk. Amennyiben a terméken szereplő gyártói kód nem egyezik az általunk eladott termék elektronikusan rögzített kódjával, fenntartjuk a jogot az önkéntes jótállás visszautasítására. Amennyiben bizonytalan vagy, valamely termék önkéntes jótállási idejével kapcsolatban, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre.

Ha az általad vásárolt termék meghibásodott, a lenti elérhetőségek egyikén tudod azt jelezni felénk. Az ügyintézés további lépéseivel kapcsolatban kollégánk keresni fog az általad megadott elérhetőségek valamelyikén, de nem lesz másra szükséged, mint a vásárlás során kapott garanciajegy, valamint a hibás termék.

Mivel a világ legnagyobb fényforrás gyártói folyamatosan fejlesztik termékeiket, fenntartjuk a jogot arra, hogy bizonyos esetekben a korábban vásárolt termék „utódját”, azaz egy jellemzően azonos fogyasztású, azonos színhőmérsékletű, azonos formájú, de a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően korszerűbb terméket küldjünk Neked.

Kérdés esetén, illetve garanciális ügyintézéssel kapcsolatban is fordulj hozzánk bizalommal, a +36-20-424-1004- es számon, vagy a webshop@xenon.hu e-mail címen